Nicole Scherzinger oli Monacon F1-kisan seksikkäin kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Kiireestä ja pitkistä välimatkoista kärsinyt pariskunta lämmitteli sittemmin suhteen kuitenkin uudelleen.

Tummista kutreistaan tunnettu Nicole Scherzinger kuvattiin viime viikolla Men In Black III -elokuvan ensi-illassa New Yorkissa, josta hän lensi Ranskaan Cannesin elokuvajuhlille ja suuntasi samalla reissulla Monacoon seuraamaan poikaystävänsä F1-kilpailua. Nicole olikin kisan kuumin kaunotar palvoessaan aurinkoa paljastavassa asussa. Katso kuvat tästä.

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi aiemmin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen taannoisesta erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, ja julkkispari on syyttänyt on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään.