Poliisi ampui ”zombieta” Yhdysvalloissa – söi toisen miehen kasvoja

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla on julkaistu satoja zombie-elokuvia, joissa lähes kaikissa nähdään eläviä kuolleita, jotka käyvät ihmisten kimppuun ja jotka syövät ihmisiä elävältä. Nyt elokuvista tuttu zombietarina on käynyt toteen Miamissa, Yhdysvalloissa.

Miami Herald -lehden mukaan poliisi sai hälytyksen, kun MacArthur-tien varrella oli kuulunut laukausten ääniä. Viranomaisten päästyä paikalle he olivat löytäneet alastoman miehen, joka oli parhaillaan syömässä toisen miehen kasvoja. Sekavan oloinen alaston mies ei totellut poliisin perääntymiskäskyä, joten viranomaiset avasivat tulen ja ampuivat miestä.

Jo valmiiksi sekavan tarinan tekee oudommaksi se, että mies ei pysähtynyt poliisin ampumiin luoteihin, vaan jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Silminnäkijän mukaan poliisi ampui miestä ainakin kuusi kertaa ennen kuin tekijä rauhoittui. Mies kiidätettiin sairaalaan, jossa hän on edelleen hengissä. Poliisi epäilee miehen olleen kokaiinipsykoosissa.