Miestenlehden lukijat äänestivät seksikkäimmän naisen – Bar Refaeli voitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli joutui aiemmin tänä vuonna epämiellyttävään tilanteeseen lentokentällä päädyttyään lentokentän turvatarkastuksessa naispuolisen tarkastajan hipelöimäksi.

Nyt 26-vuotias Bar Refaeli on valittu Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan useat tutut kaunottaret, kuten Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Hämillään oleva mallikaunotar kiitti miestenlehteä sijoituksestaan vuolaasti.

– Olen yllättynyt, että minut valittiin ykkössijalle kaikkien näiden upeiden naisten keskuudesta. Kiitos paljon minua äänestäneille. Tämä on titteli, jota en koskaan unohda, kertoi Bar Refaeli Maxim -lehdelle.

Bar Refaeli nousi kansainväliseen tähteyteen vuonna 2009 poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Hänet tunnetaan mallinuransa lisäksi myös näyttelijä Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Viime vuonna huippumalli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.