Tältä kuulostaa Janne Ordénin ensimmäinen soolokappale

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymppilinja-yhtyeestä tutuksi tullut Janne Ordenin soolosingle Sadetta ja aurinkoo julkaistiin eilen. Kesäinen biisi on ensimmäinen sinkku Ordenin tulevalta sooloalbumilta, jota räppäri on tehnyt koko kevään tamperelaisen tuotantokaksikon, Millionaire Menin, kanssa.

Janne Orden nähdään soolokeikoilla festareilla jo tänä kesänä. Uutta tuotantoa tullaan kuulemaan keikoilla muun muassa Oulu Hiphop Festivalilla ja PipeFestissä Himoksella. Sadetta ja aurinkoo –singlellä on mukana tamperelaisvahvistuksia, sillä biisin kertosäkeen laulaa Jussi Selo ja kitarassa on Jonne Aaron.

– Pyrittiin tuomaan ehkä jotain uutta suomalaisen hiphopin keskelle, vähän jotain kevyempää ja freshimpää. Ainakin omasta mielestä onnistuttiin hyvin, Janne Orden kertoo.