Kimin raju syytös: British Airways varasti korvaamatonta omaisuutta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen.

ZOO-lehden lukijat nimesivät realitytähden aiemmin tässä kuussa universumin kuumimmaksi naiseksi. Ahkerasti lehtien sivuilla viihtyvä realitykaunotar on nyt menettänyt malttinsa British Airways -lentoyhtiölle käytyään Lontoossa markkinointireissulla. Matka ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitellusti, sillä nyt kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan erittäin närkästyneitä viestejä lentoyhtiön toiminnasta.

– Olen erittäin pettynyt British Airwaysiin koska he avasivat laukkuni ja ottivat joitain erityisiä tavaroitani! Joillakin asioilla on tunnearvoa eikä niitä voi korvata, vauhkosi Kim Twitterissä.

Myöhemmin lentoyhtiön turvatoimenpiteisiin tyytymätön Kim vielä jatkoi turhautumisensa purkamista Twitterissä käskemällä lentoyhtiötä häpeämään toimintaansa. Lontoon visiittinsä jälkeen realitykaunotar nähtiin Cannesin elokuvajuhlilla poikaystävänsä Kanye Westin kanssa. Daily Mail -lehden tietojen mukaan lentoyhtiö on tietoinen kaunottaren syytöksistä ja asiaa tutkitaan.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.