Marysol Patton ikuistettiin uikkareissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Draamasarja Täydelliset naiset sai aikoinaan ympäri maailmaa valtavan suosion, joka alkoi näkyä hieman yllättäen pian myös realityohjelmissa. Hieman saman teeman ympärille ryhtyttiin nimittäin tekemään lukuisia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja.

Eräs näistä versioista on Real Housewive of Miami, eli Miamin täydelliset naiset. Siinä seurataan paikallisten äveriäiden kotiäitien elämää, joka on usein varsin ylellistä.

Eräs sarjan tähdistä on yrittäjä Marysol Patton, joka on noussut erityisesti Yhdysvalloissa seuratuksi realitytähdeksi. 45-vuotias Marysol Patton jäi kiinni rattijuopumuksesta tammikuussa 2010, vain puoli vuotta Elsa-äitinsä rattijuopumuspidätyksen jälkeen. Pattonin 76-vuotias äiti Elsa Patton tunnetaan erityisesti pilalle leikeltyjen kasvojensa ansiosta.