Miamin kallein ökylukaali myytiin 25 miljoonalla – tässä kelpaisi asua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaankin myynnissä lukuisia yli miljoonan euron arvoisia kiinteistöjä, mutta vain aniharvan hintapyyntö on ylittänyt kymmenen miljoonan rajan. Rapakon takana suurissa kaupungeissa kymmeneen miljoonaan saa kuitenkin joskus lisätä jopa yhden nollan perään.

Nyt on tehty kaupat Miamin historian kalleimmasta penthousesta, joka sijaitsee rannalla South Beachin alueella. Viiden makuuhuoneen, seitsemän kylpyhuoneen ja noin 600 neliön asunto sisältää lisäksi noin 500 neliön verran kattoterassia, valtavan yksityisen uima-altaan ja upean 360 asteen maiseman. Asuntoon pääsee tietenkin omalla yksityisellä hissillä.

Edellinen asukas oli sandaalimoguli Alex Birkenstock, joka on nyt myynyt asunnon 25 miljoonalla dollarilla. Ostajaa ei ole paljastettu. Voittoprosentti oli valtava, sillä hän itse osti asunnon vuonna 2009 vaivaisella 9,9 miljoonalla dollarilla. Kolmessa vuodessa hinta pompsahti siis 15,1 miljoonalla dollarilla. Miamin South Beachin edellisen hintaennätyksen teki Netscape-nettiyhtiön perustaja James H. Clark, joka myi penthousensa joulukuussa 21,5 miljoonalla dollarilla.