Poliisi julkaisi seksikkäimmän kehätytön itkuisen pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

UFC eli Ultimate Fighting Championship on amerikkalainen vapaaotteluorganisaatio, joka järjestää kovuudestaan tunnettuja vapaaotteluita. Otteluissa nähtävistä kehätytöistä tunnetuon on Arianny Celeste, joka pidätettiin toissapäivänä.

Arianny Celeste on UFC-kehätyttönä työskentelyn lisäksi esiintynyt myös Playboy-lehden kannessa. 26-vuotias kaunotar pidätettiin Las Vegasissa perheväkivallan takia ja hän vietti 12 tuntia putkassa. Nyt poliisi on julkaissut neitokaisen itkuisen pidätyskuvan.

Tapahtumien kulku ei ole vielä täysin selvillä, mutta neitokaisen tiedetään olleen viettämässä iltaa paikallisessa ravintolassa. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopezilta jäi väliin UFC 146 -ottelut. UFC:n puheenjohtaja Dana Whte kuitenkin seisoo kehätyttönsä takana, sanoen tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”. Playboyn lisäksi Arianny on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä.