Francesca Eastwood poltti 83 000 euron käsilaukun huvikseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on menestynyt erittäin hienosti myös sen jälkeen, kun hän jäi pois aktiiviuraltaan näyttelijänä. Nyt Eastwoodin tytär on aiheuttanut kohun viimeisimmällä tempauksellaan.

Realitytähtenä julkisuuteen noussut Francesca Eastwood herätti äskettäin kohua polttamalla 100.000 dollarin eli 83.000 euron arvoisen Birkin-merkkilaukun. Nainen pilasi ensin laukun moottorisahalla ja sen jälkeen poltti sen. Eastwoodin poikaystävä Tyler Shields kuvasi session, ja julkaisi kuvasarjan blogissaan.

Nyt Eastwoodin kerrotaan saaneen kuvien ansiosta tappouhkauksia. Birkin-laukut ovat maailman halutuimpia ja kalleimpiin kuuluvia käsilaukkuja, joita haluavat joutuvat erityiselle odotuslistalle. Blogia lukeneet fanit ovat reagoineet vahvasti kuvamateriaaliin, ja Eastwoodille on satanut muun muassa Twitter-yhteisöpalvelussa kommentteja otosten takia.

– Kuulin, että sytytit palamaan 100.000 dollarin käsilaukun? Sinun pitäisi tappaa itsesi. En vitsaile. Tapa itsesi, kirjoitti eräs Francesca Eastwoodin seuraaja realitytähden Twitter-blogiin.