Kim Kardashian mustasukkainen Rihannalle – kielsi tapaamasta Kanyeta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen. ZOO-lehden lukijat nimesivät realitytähden aiemmin tässä kuussa universumin kuumimmaksi naiseksi.

Räppäri Kanye Westin kanssa seurusteleva kaunotar on uusimpien tietojen mukaan mustasukkainen hiphop-tähden ystäville. Kerroimme aiemmin, että neitokainen ei halunnut päästää bändäreitä Westin kiertueelle. Nyt Kim Kardashianin tiedetään kieltäneen Kanyeta tapaamasta ystäväänsä Rihannaa.

– Kim on erittäin suojeleva Kanyeta kohtaan, eikä halua naisia poikaystävänsä ympärille, silloin kun hän ei itse ole paikalla. Rihanna ei saanut mennä tapaamaan miestä hänen pukuhuoneeseensa ilman Kimin läsnäoloa. Rihanna on yhdistetty viime aikoina Kimin veljeen, mutta sekään ei auttanut, kertoi sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Lähteiden mukaan kurvikaunotar käyttäytyy omistavasti, koska tietää millaista huomiota Kanye saa kiertueiden aikana. Kardashian ei halua itselleen kilpailijoita. Äskettäin nainen ottikin ohjat käsiinsä eräissä Jay-Z:n järjestämissä julkkisbileissä, ja vei miehensä pois tanssilattialta kesken juhlien.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.