Upea kosinta näkyi lentokoneisiin saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin monet miehet haluavat tehdä kosinnastaan mahdollisimman ikimuistettavan hetken, ja siksi siihen liittyykin usein melkoisia suunnitelmia. Tällä kertaa brittimies rakensi rannalle suurikokoisen sydämen ja tekstin, joilla hän kosi tyttöystäväänsä.

41-vuotias Tony Larson halusi tehdä kosinnastaan mahdollisimman näyttävän ja onnistui siinä hienosti. Hän kutsui muutaman ystävän kanssaan ”askartelemaan” Woolacomben rannalle kosintaviestin.

37-vuotias tyttöystävä Emma Wightman saatiin pian tämän jälkeen suostuteltua romanttiselle kävelylle rannalle, ja siellä hän saikin nähdä elämänsä yllätyksen. Emma kirjoitti rannalle KYLLÄ ja pariskunta oli siten kihlautunut. Pari on tuntenut toisensa 20 vuoden ajan, mutta seurustellut vasta kuluvan vuoden tammikuusta saakka.