Löytyykö työpaikaltasi näin härskejä toimistotarvikkeita?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkosta löytyy lukuisia verkkokauppoja, joissa myydään esimerkiksi hauskoja pilailuvälineitä ja -esineitä työympäristöön. Nyt Oddee-sivusto on julkaissut hulvattoman kuvasarjan, jossa nähdään härskejä toimistotarvikkeita ja sisustustavaroita.

Kuvissa nähdään muun muuassa isokorvaista miestä muistuttava kynäteline, jossa kuulakärkikynä on työnnetty miehen paljaaseen takamukseen. Kuvasarjasta löytyy myös otos USB-muistitikusta, joka muistuttaa ulkomuodoltaan siittiötä. Katso kuvat tästä.

Hiirimattoja löytyy nykyisin jos minkälaisia ja niiden suunnittelussa voikin päästää mielikuvituksensa valloilleen. Kuvasarjassa nähdään muun muuassa hiirimatto, johon on painettu vaaleahiuksisen naiskaunottaren kuva. Hiirimaton rannetukena toimii naisen pyöreät rinnat.