Miestähdet taistelevat Rihannasta – sanasota velloo verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Viime aikoina laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta Battleship-elokuvaansa ja juhlinut rankasti.

Neitokainen on herättänyt lähiaikoina paljon kohua miessuhteidensa vuoksi. Äskettäin laulajatar vietti aikaa räppäri Draken kanssa Miamin lomalla, mikä herätti kysymyksiä parin väleistä. Nyt musiikkitaivaan miestähdet ovat aloittaneet avoimen Twitter-sanasodan siitä, kenelle Rihanna lopulta kuuluu.

Poptähden ex-poikaystävä Chris Brown ja rap-tähti Meek Mill syytivät toisilleen loukkauksia Twitter-yhteisöpalvelussa. Väitteiden mukaan Brown poisti Millin räppiosuudet uudelta albumiltaan, koska räppärillä huhuttiin olevan romanttista värinää Rihannan kanssa. Mill syytti tapahtuneesta Brownia, joka sanoi Rihannan vain kiusoittelevan häntä ihailevia unelmoijia.

– Onko hän teidän ämmänne? Hän on meidänkin ämmämme, liittyi Drake sanasotaan Twitter-blogissaan.

Myöhemmin Rihanna vastasi räppäreiden keskusteluun ja kommentoi sitä kirjoituksellaan. Poptähti kirjoitti miehille, että valitsee kaiken onneksi itse miehensä. Myöhemmin hän vielä lisäsi tekstiinsä lauseen, jossa toivoi Amorin pysyvän kaukana ”omista ämmistään”. Viimeisimmällä kirjoituksellaan tähden ajatellaan viittaavan leikkimielisesti hänestä taistelleisiin miehiin.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.