Nicole Coco Austin venytteli estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Nykyisin julkkispari tekee omaa realityohjelmaansa, jossa päästään kurkistamaan heidän elämäänsä.

32-vuotias julkkiskaunotar poseeraa usein paljastavissa nettikuvissa, ja nyt hän on jatkanut omaksumallaan linjalla. Neitokainen on nimittäin julkaissut Twitterissä varsin rohkean kuvan, jossa hän venyttelee kotonaan. Tavallisista ihmisistä poiketen hänellä ei ole käytännössä lainkaan vaatteita yllään.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.