Dwayne ”The Rock” Johnson raamikkaana kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on tullut tunnetuksi erityisen vauhdikkaista elokuvarooleistaan, joissa raamikas komistus on niittänyt mukavasti menestystä. Taannoin hän teki paluun myös wrestling-kehiin vuosien tauon jälkeen.

Nyt The Rock on ikuistettu kuvaamassa Miamissa seuraavaa elokuvaansa Pain and Gain, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Leffassa nähdään hänen lisäkseen myös Mark Wahlberg, Ed Harris ja Ken Jeong.

Dwayne ”The Rock” Johnson on amerikkalainen näyttelijä ja wrestling-tähti, joka teki alunperin läpimurtonsa showpainijana. Monet muistavat hänet lähinnä näyttelijänä televisiosarjoista ja elokuvista. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Vuonna 2013 The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain ja Fast and the Furious 6.