Johanna Tukiainen Facebookissa: Muutan pois Suomesta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohujulkkis Johanna Tukiainen on viime viikkoina metsästänyt itselleen kiivaasti uutta miestä. Hän on reportoinut hankkeen edistymisestä päivittäin Facebookissa. Tänään Johanna kertoi jättävänsä Suomen ja muuttavansa Tukholmaan.

– Muutan Tukholmaan. Olen tavannut siellä niin korkeatasoisia miehiä, että päätin tehdä nyt Lampeniukset, Johanna Tukiainen kirjoittaa Facebookissa.

Äskettäin yhdysvaltalaisissa medioissakin noteerattu kohujulkkis kehuu vuolaasti ruotsalaisia miehiä, jotka vievät häntä kilvan ulos syömään ja jopa etelänmatkoille. Samalla Johanna syyttää mediaa siitä, ettei hän ole löytänyt rinnalleen miestä Suomesta.

– Suomen media, joka on ajanut nimeni lokaan ja antanut musta jonkun ihme friikkikuvan, on aiheuttanut sen, etten usko että tulen koskaan enää löytämään ketään tasokasta miestä tästä käpykylästä. SE ON CIAO!!!!!