Hulvaton käytännön pila onnistui yli odotusten

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita ihmisten tekemistä kepposista, jossa esimerkiksi huijataan suurta väkijoukkoa julkisella paikalla. Nyt eräiden nuorten amerikkalaisnuorten tekemä video leviää parhaillaan nopeasti verkossa.

Nettivideolla nähdään, kuinka neljä miestä järjestää näyttävän huijauksen Kalifornian suositulla Venice-rannalla. Miehet hautaavat keskellä yötä kyseisen rannan hiekkaan suuren arkun. He ovat ostaneet 100 dollarin edestä suklaakolikoita, jotka he piilottivat arkun sisälle.

Seuraavana päivänä miesnelikko palaa uimarannalle aarteenmetsästykseen metallietsimen kanssa. Pian miehet alkavat kaivamaan hiekan syvyyksistä aarretta ja heidän ympärilleen kerääntyykin nopeasti paljon ihmisiä.

Etenkin lapset ovat todella innoissaan, kun miehet kaivavat hiekasta ylös salaperäisen aarrearkun. Väkijoukko kannustaa miehiä avaamaan aarrearkun, jotta sen sisältö paljastuisi. Lopulta miehet avaavatkin arkun, ja aarteenmetsästystä seurannut yleisö alkaa huutamaan yhteen ääneen kolikkokasan nähtyään. Päivää piristävän yllätyksen päätteeksi rantapäivää viettäneet ihmiset saivat suuhunsa suussa sulavaa suklaata.