Pikaruokala toimitti puutteellisen annoksen – miehen kosto oli näyttävä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut kuluneen vuoden aikana ilmi jo useita pikaruokaloiden autokaistalla sattuneita vaarallisia tilanteita. Hampurilaisia himoitsevat asiakkaat ovat muun muuassa käyttäytyneet uhkaavasti ohittaakseen muut autokaistalla olijat.

Nyt Yhdysvaltojen Ohiossa on tullut ilmi tapaus, jossa 23-vuotias mies ajoi lava-autollaan pikaruokalan sisätiloihin puutteellisen ruokatilauksensa takia. Michael Smith -niminen mies oli tilannut Taco Bell -ravintolan autokaistalta aterian. Kotiin päästyään hän huomasi, että hänen ateriastaan puuttuu yksi hänen tilaamansa tacoannos.

Mies raivostui pikaruokalan tekemästä virheestä ja päätti palata Hubert Heightsissa sijaitsevaan ravintolaan näyttävällä tavalla. Michael Smith nimittäin ajoi valkoisella lava-autollaan ruokapaikan etuovesta sisään. Tuhoa aiheuttaneen törmäyksen jälkeen mies pakeni paikalta. Poliisit löysivät kuitenkin pian ilkivallasta syytetyn miehen piileksimässä kotonaan, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.