Voiko olutpulloja tämän tyylikkäämmin avata? Katso kuumimmat tyylit!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pullonavaajan lisäksi kaljapullon saa tunnetusti auki tiukan paikan tullen melkein esineellä kuin esineellä. Pullon aukaiseminen esimerkiksi hampailla on melko yleistä. Nyt innokkaasti olutta juovat saavatkin kasapäin erilaisia avaamisideoita, sillä niistä on koottu näyttävä video.

Adam Youngin taidenäyttelyyn tekemällä videolla pullon korkki irtoaa muun muassa skeittilaudalla, nostalgisella C-kasetilla, tavallisella ruuvimeisselillä sekä tuulettimella. Bottle Cap Blues -nimisellä videolla nähtävistä avaamistekniikoista osa on jo varmasti yleisemminkin toimiviksi testattuja. Harva on ehkä kuitenkaan avannut oluttaan esimerkiksi iPodilla tai naulapyssyllä.

Videon tekemiseen osallistunut Chris Sumers kertoo videota esittelevällä Vimeo-sivustolla videon synnystä. Miehen mukaan korkkeja irroteltiin kolme päivää ja parhaat kohtaukset päätyivät videolle. Sumersin mukaan kyseessä olikin tähän mennessä hauskin projekti, jossa hän on ollut osallisena.