Chloe Sims antavassa asussa – ei mitään luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Britannian suosituimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Sarja nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon ja yksi heistä on Chloe Sims.

TOWIE-hittisarjan kohukaunotar kiidätettiin jouluaaton aamuna ambulanssilla sairaalaan loukattuaan kätensä. Anteliaista asuistaan ja leikellystä vartalostaan tunnettu tähti ei normaalisti peittele uhkeaa rintavakoaan, mutta tällä kertaa sitä oli korostettu poikkeuksellisen paljon. TOWIE-tähdet kuvattiin nyt juhlimassa Espanjassa Puerto Banusissa.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.