Jennifer Garnerin hameenhelma nousi – mummokalsarit paljastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Jennifer Garner on keskittynyt viime vuodet perhe-elämäänsä. Näyttelijämiehensä Ben Affleckin kanssa perheen perustanut Garner synnytti aiemmin tänä vuonna kolmannen lapsensa. Violetin ja Seraphinan pikkuveljen nimeksi annettiin Samuel Garner Affleck.

Nyt 40-vuotias Jennifer Garner kuvattiin Beverly Hillsissä kuusivuotiaan Violet-tyttärensä ja aviomiehensä kanssa. Brunette oli pukeutunut vaaleaan mekkoon, joka aiheutti tähdelle nolon tilanteen. Paparazzit saivat nimittäin ikuistettua kameroilleen näyttelijättären mummomaiset alushousut, jotka vilahtivat kaunottaren mekon noustua liian ylös.

Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.