Suosikkiräppäriä ei päästetty korisotteluun – käännytettiin ovella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkiräppäri Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muuassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Lil Wayne joutui viime vuonna sairaalaan, kun hän loukkaantui skeittionnettomuudessa.

Nyt 29-vuotiaan räppärin uutisoitiin nolostuneen Yhdysvaltojen Oklahoma Cityssä. Lil Wayne ei nimittäin päässyt seuraamaan suosikkijoukkueensa San Antonio Spursin koripallo-ottelua, koska hän ei ollut ostanut lippua. Räppäri oli käännytetty Chesapeake-areenan ovella, minkä jälkeen Lil Wayne purkasi turhautumistaan Twitter-blogissaan.

– Olin menossa katsomaan korisottelua, mutta minua ei päästetty areenalle. Vau, Lil Wayne kirjoitti Twitterissä.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.