Provinssirockille harmittava peruutus – ohjelma muuten valmis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella pian järjestettävä Provinssirock on kohdannut ikävän takaiskun, kun eräs tapahtuman ulkomaisista pääesiintyjistä on joutunut perumaan saapumisensa Suomeen. Steve Aokin kerrotaan joutuneen perumaan tulonsa tiukan aikataulun vuoksi.

Uutena Provinssirockin esiintyjälistalle on tullut hollantilainen NOISIA, joka esiintyy Renegade Electrostagella lauantaina 16. kesäkuuta Provinssirockin vahvistuneet artistit ovat päiväkohtaisesti seuravat.

Pe 15.6. Nightwish, Eagles of Death Metal (US), Snow Patrol (UK), Bat For Lashes (UK), M83 (FR), Example (UK), Amorphis, Pariisin Kevät, Poets of the Fall, Herra Ylppö & Ihmiset, Ghost Brigade, Death Hawks, Eläkeläiset, The Irra-tionals, Räjäyttäjät, Zebra and Snake, Joose Keskitalo ja Kolmas Maailmanpalo, Relentless

La 16.6. Kyuss Lives! (US), Rise Against (US), Billy Talent (CAN), OFF! (US), Iiris (EST), PMMP, Stam1na, Chisu, Apulanta, Viikate, Sara, Risto, Sansa, French Films, Kairon; IRSE!, Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta feat. Pete Parkkonen

Renegade Electrostage Pendulum DJ Set (UK/AU), Chase & Status (UK), Modestep (UK), NOISIɅ (NL), Andy C (UK), Joey Beltram (US), Feed Me (UK), Westbam (DE), Foreign Beggars (UK), Eliot Ness, Muffler & Proteus, Rico Tubbs, MC Reefer

Su 17.6. Mastodon (US), Slayer (US), The Gaslight Anthem (US), JUSTICE LIVE (FR), Ewert and the Two Dragons (EST), Michael Monroe, Danny, Elokuu, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Notkea Rotta, Freeman, Kauko Röyhkä & Narttu, Lapko, Reckless Love, Carnalation, Hebosagil, Monsp presents: Ruudolf, Karri Koira, Steen1, Gasellit, Loost Koos, Ruger Hauer, Solonen, JVG