Simon Cowell etsii Disney-kaunottarelle poikaystävää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Miljoonien nuorten tyttöjen roolimalliksi sittemmin noussut poplaulaja kiinnitettiin aiemmin tässä kuussa X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristoon.

Nyt 19-vuotiaan teinitähden uutisoitiin saavan apua tosirakkauden etsintään viihdemoguli Simon Cowellilta. Televisiotähden on nimittäin huhuttu etsivän Demi Lovatolle sopivaa poikaystävää. Disney-kaunotar kertoi kuitenkin pärjäävänsä myös ilman 51-vuotiaan Simon Cowellin apua.

– Osaan kyllä hoitaa miesasiani itse, kiitos vain. Uskon kuitenkin, että Simon tarkoittaa pelkkää hyvää. Otan tarjouksen vastaan, Demi Lovato kertoi X Factor -ohjelman virallisilla kotisivuilla.

Demi Lovato kertoi haastattelussa, että hän haluaa olla kymmenen vuoden päästä vaimo ja äiti. Teinitähden mukaan hänen unelmiensa miehen pitää olla hauska ja viehättävä. Poplaulaja kertoi, ettei hän pidä lainkaan kontrolloivista miehistä.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.