Tässäkö maailman tyhmimmät teinitytöt? Haastattelusta YouTube-nettihitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa nousi aiemmin tänä vuonna nettihitiksi video eräästä blondista, jonka älykkyyosamäärä ei ollut korkeimmasta päästä. Nyt eräs YouTube-palvelussa julkaistu videohaastattelu on kerännyt vain muutamassa päivässä yli miljoona katsojakertaa.

Nettivideolla nähdään, kuinka kaverukset kertovat yksityiskohtia tekemästään rikoksesta videohaastattelun merkeissä. Teinitytöt ovat varastaneet yhdeksänvuotiaan partiolaistytön keräämiä keksirahoja. Punahiuksinen tyttö ei näytä katuvan lainkaan julmaa varkauttaan, sillä hän kuvailee rikostaan kylmänviileällä tavalla.

– Minä ja ystäväni tarvitsimme rahaa, joten varastimme yhden tytön keräämät keksirahat. Me halusimme rahaa, meillä ei ollut rahaa. Se oli helppo tapa saada rahaa. Raha on rahaa ja halusin sen rahan, punapää kertoo nettivideolla.

Videolla toimittaja kysyy tytöiltä, että pitävätkö he tekoaan sydämettömänä. Punapään mukaan hänen varkautensa ei tunnu lainkaan pahalta. Tytön vaaleahiuksinen kaveri kertoo videolla, että he jakoivat rahat varkauden jälkeen. Blondin mukaan he varastivat tytön rahat, koska ”kaikki pitävät rahasta”. Lisäksi blondi kertoo haastattelussa oppineensa tekemisistään sen, ettei rikoksesta kannata jäädä kiinni.