Billie ja Sam Faiersin kuppikoot sekaisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen näyttelijäkaunotar Sam Faiers lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, vaikka hänet nähdään myös suomalaisissa televisioruuduissa. Myös kaunottaren sisko Billie Faiers pääsee aika ajoin otsikoihin 30H-kokoisten rintojensa vuoksi.

Glamourelämää Essexissä -saippuasarjan tähdet on nyt nähty lomailemassa Espanjassa Marbellan auringossa. Kuvista päätellen kaunottaret eivät ole osanneet valita itselleen sopivan kokoisia bikiniyläosia.

Varsinkin Samin rinnat näyttävät pompsahtavan pian ulos pikkuruisista bikineistä. Hänen Billie-siskonsa verhosi myös muhkeat muotonsa bikiniyläosaan, joka ei näyttänyt tukevan hänen H-kupin rintavarustustaan tarpeeksi hyvin.

Sam Feiers kärsii satunnaisten vaatemokien lisäksi ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.