Facebook-osoitteet järkyttävät: ”Olen MILF, Haisukakka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on nykyisin yli 900 miljoonan ihmisen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät saivat taannoin mahdollisuuden valita itselleen myös oman Facebook-osoitteen. Esimerkiksi Staran osoite palvelussa on www.facebook.com/viihdelehtistara.

Kuten suurissa ihmisjoukoissa usein, myös Facebookista löytyy henkilöitä, jotka panevat itsensä peliin. Monet heistä keksivätkin itselleen hauskoja ja jopa alatyylisiä osoitteita, jotka eivät kuitenkaan välttämättä ole hyvän maun mukaisia.

Esimerkiksi Australian Darwinissa asuva Mitchell Williams päätti valita osoitteensa päätteeksi ”genitals”, eli sukuelimet. Jana-Marie Zakowicz puolestaan julistaa ”ImAMILF”, joka jääköön tällä kertaa suomentamatta. Muita alatyylisiä osoitteita ovat käännettyinä esimerkiksi ”haisukakka” ja ”anusrakastaja”.