Jymy-yllätys Twilight-faneille! Päätähdet yhdessä uuteen leffaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa aloittamalla suhteen vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa. Pariskunta onkin eräs Hollywoodin seuratuimmista rakastavaisista.

Nyt vampyyrikomistus on paljastanut Metro-sivustolle käsikirjoittavansa uutta elokuvaa yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta työstää käsikirjoitusta voidakseen jälleen näytellä samassa elokuvassa. Pattinson ylistää tyttöystävänsä lahjoja ja innostusta elokuvaprojektien tekemiseen.

– Olemme yrittäneet kirjoittaa käsikirjoitusta yhdessä. Olemme suunnitelleet sen kaltaista projektia pitkän aikaa. Kristen on todella kunnianhimoinen ja hänellä on hyvä nenä käsikirjoitusten suhteen, kertoo Robert Pattinson haastattelussa.

Kristen Stewartin tiedetään kertoneen kaipaavansa yhteisiä elokuvaprojekteja poikaystävänsä kanssa. Hänen mielestään pariskunta on hyvä tiimi, ja molemmilla riittää kunnianhimoa uusiin menestyselokuviin. Molemmat ovat niittäneet suosiota omilla tahoillaan, kun viimeisen Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvan kuvaukset päättyivät. Pattinson nähdään seuraavaksi valkokankaalla Cosmopolis-elokuvassa, kun taas Stewart valloittaa elokuvateatterit Lumikki ja metsästäjä -elokuvallaan.

Äskettäin Robert Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.