Mariah Careyn hieman ylipukeutunut vesille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, kun heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Raskauskilonsa nopeasti karistanut supertähti on nyt kuvattu lähdössä veneilemään John Kennedyn aikoinaan omistamalla Marlin-aluksella. Neitokainen oli hieman ylipukeutunut vesille, sillä hänellä oli yllään vartaloa nuoleva iltapuku, joka ei jättänyt juuri arvailun varaa neitokaisen vartalosta.

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat taannoin ikävien väitteiden syyniin. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.