Rihannan paidasta näkyi läpi – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Lisäksi hän juhli itsensä taannoin sairaalakuntoon.

Nyt Rihanna on ikuistettu New Orleansissa kuvaamassa uutta End of the World -elokuvaa, jossa laulajatähti tekee cameo-roolin. Kyseessä on Seth Rogenin ensimmäinen ohjaustyö. Rihanna nähtiin kameroiden edessä rohkeassa osittain läpinäkyvässä paidassa, jonka alla ei ollut muita vaatekappaleita.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.