Järkyttävä kuva miesten vessasta leviää verkossa: ”Virtsapommi räjähtämäisillään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten ravintoloiden, pubien ja yökerhojen wc-tilat ovat ainakin miesten puolella usein todellisia katastrofeja erityisesti viikonloppuisin, kun erilaisia ihmisestä lähteviä eritteitä on ympäri vessoja. Nyt verkossa nähdään kuitenkin jotain mikä ylittää kaikki nämä näyt.

Reddit-verkkopalvelun käyttäjä on julkaisi eilen maailmalle miesten vessassa otetun valokuvan, jossa nähdään todellinen ”kusipommi” odottamassa räjähtämistään ympäri vessaa. Tässä vessassa miehet eivät taida viettää sekuntiakaan pidempään kuin on pakko.

Kyseessä on hänen mukaansa suunnitteluvirhe, jossa yksi pisuaareista on alempana kuin muut. Siksi muihin pisuaareihin lorotettu virtsa tulee ulos alimmasta, ja tilapäiseksi ratkaisuksi on keksitty kerätä tämä virtsa suureen muovisäkkiin.

Kuva: Imgur