Christina Ricci upeana leffagaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Christina Ricci näyttäytyi viime syksynä useaan otteeseen bikinikuvissa, ja hän on koristanut viihdelehtiä senkin jälkeen ahkerasti, vaikka työrintamalla suurta menestystä ei olekaan viime aikoina siunaantunut. Parhaillaan hänet nähdään Suomessakin Pam Am -sarjan tähtenä.

Nyt Christina on kuvattu vuoden 2012 MTV Movie Awards -tapahtumassa Los Angelesissa. Universal Cityssä sijaitsevassa Gibson-teatterissa järjestettyihin juhliin neitokainen saapui todellisessa pikkumustassa, jossa ei ollut senttiäkään liikaa kangasta.

Seuraavaksi Christina Ricci nähdään Bel Ami –elokuvassa, jossa hänen rinnallaan nähdään muiden muassa Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas ja Colm Meaney. Taannoin Ricci kehui Rachael Rayn televisio-ohjelmassa Pattinsonin suutelutaitoja. Pattinson sai osakseen muitakin kehuja kollegaltaan Ricciltä.

– Hän osaa kyllä suudella. Tämän lisäksi Robert on ihana ihminen. Hän muistuttaa hiukan parhaan ystäväni pikkuveljeä, kun tämä oli vielä kasvuiässä. Robert on yhtä hassu ja hauska kaveri. Hän tekee myös pilaa itsestään jatkuvasti. Nauroimme kuvauksissa todella paljon. Ihailen häntä suuresti, Christina Ricci kertoi Rachael Raylle.