Paris Hiltonin niukka asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina neitokainen on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla rohkeissa asuissa. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

31-vuotias Paris Hilton on nyt ikuistettu vuoden 2012 MTV Movie Awards -gaalailtaan Los Angelesissa. Hän saapui Universal Cityn alueella sijaitsevaan Gibson-teatteriin asussa, joka ei jättänyt ainakaan muodoista mitään arvailujen varaan.

Paris Hilton lanseerasi ensimmäisen nimeään kantavan hajuveden vuonna 2004 ja julkaisi tänä kesänä jo viidennentoista tuoksunsa. Hiltonin hajuvesibisnes on nyt arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi. Pelkästään uuden Dazzle-tuoksun arvioidaan tuottavan perijättärelle 20 miljoonaa dollaria eli 17 miljoonaa euroa, uutisoi Women’s Wear Daily.