Rusketus teki ”kaunottaresta hirviön” – tältä kohuttu solarium-äiti näytti nuorena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Rusketushullusta äidistä tuli tapauksen jälkeen julkkis.

Nyt on selvinnyt, että 44-vuotias Patricia Krentcil teki aikoinaan itsekin malliuraa, josta ei lopulta kuitenkaan tullut kovin pitkä. Samalla arkistojen kätköistä on päätynyt julkisuuteen muutamia solarium-äidin vanhoja mallikuvia, joissa hän poseeraa parikymppisenä kaunottarena muun muassa bikineissä. Nyt voidaankin hyvin verrata hänen kuviaan ennen ja jälkeen rusketusriippuvuuden.

Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan, Samainen lelufirma on tehnyt omat nukkeversiot muun muassa Barack Obamasta, Sarah Palinista ja Michael Jacksonista.