Rakennusfirma mokasi – mummolle tulvii äkäisiä puheluita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Väärään numeroon soittaneiden ihmisten puheluihin vastaaminen ei aiheuta useimmille suunnatonta päänvaivaa. Toisin on kuitenkin käynyt eräälle brittivanhukselle, sillä jo sadat ihmiset ovat rakennusfirman virheen vuoksi luulleet hänen numeroaan firman valitusnumeroksi.

Kaiken takana on Barratt Homes -rakennusfirman tiesulusta kertova kyltti, joka on pystytetty Plymouthiin Isossa-Britanniassa. Daily Mailin mukaan kylttiin on laitettu puhelinnumero, josta saa lisätietoa tulevasta tiesulusta. Monen tiesulusta purnaavan yllätykseksi langan päässä vastaa kuitenkin 78-vuotias Laura Bradford, sillä kyltissä olevassa puhelinnumerossa on yksi numero väärin.

Tuloksena vanhus onkin saanut vastata yli sataan äkäiseen puheluun paikallisilta asukkailta. Vanhus kertookin olevansa erittäin kyllästynyt vastailemaan valituspuheluihin, eikä hän jaksaisikaan enää jaella soittajille firman oikeaa puhelinnumeroa. Vanhus on kuitenkin iloinen ettei kenenkään muun tarvitse kuulla soittajien kiroilua, sillä hän asuu yksin asunnossaan.

– Pärjäisin kyllä ilmankin tätä hässäkkää. Olin juuri äskettäin isossa toimenpiteessä ja tämä on viimeinen asia mitä tarvitsen, vanhus selittää lehdelle.