Miljoonien naisten päiväuni seksikohtauksistaan: ”Alastomuus ei ole ongelma”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti äskettäin faninsa, kun näyttelijäkomistus ajeli päänsä lähes kaljuksi. Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus on kertonut esiintyvänsä mielellään alasti valkokankaalla.

Seuraavaksi mies nähdään ilman rihman kiertämää Cosmopolis-elokuvassa, jossa tähdellä on kuumia seksikohtauksia vastanäyttelijänsä Patricia McKenzien kanssa. Tulevassa elokuvassa pari harrastaa muun muassa seksiä ja käy samalla keskustelua tärkeistä asioista. Pattinson kertoo paljastavansa mielellään vartalonsa ihaileville faneilleen.

– Minulla ei ole ongelmaa alastomuuden kanssa. Seksikohtaukset ovat hankalampia näyttelijättärille, jotka huolehtivat alastonkuvien leviämisestä verkossa. Heitä huolettaa myös median suhtautuminen kohtauksiin, kertoo Robert Pattinson The Sun -sivustolle.

Äskettäin Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin äskettäin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.