Näin rohkeita olivat teinitähden uimapukukuvat 1940-luvulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaliskuussa 2011 pitkällisen sairauden jälkeen kuollut näyttelijälegenda Elizabeth Taylor teki vuosikymmenten menestyksekkään uran näyttelijänä. Alunperin lapsitähtenä tunnetuksi tullut kaunotar oli aikoinaan maailman suurimpia seksisymboleja.

Edesmennyt Elizabeth Taylor nähdään nyt poseeraamassa vuoden 1949 elokuussa ikuistetuissa mallikuvissa eri uima-asuissa. Miami Beachilla otetuissa valokuvissa Taylor on vasta 17-vuotias teinityttö. Värikuvassa poseeraa myös tähden silloinen mies William D. Pawley, jonka isän asunnolla nämä kuvat myös otettiin.

Viime vuonna julkisuuteen päätyi uimapukukuvien lisäksi myös Taylorin rohkea alastonkuva, joka oli otettu hänen ollessaan 24-vuotias. Kyseessä on edelleen hänen ainoa tunnettu alastonkuvansa. Kuva on ollut tallessa yksityisen keräilijän kokoelmissa. Se oli Taylorin kihlajaislahja hänen kolmannelle aviomiehelleen Michael Toddille. Kuvan otti Roddy McDowall vuonna 1956.