Kuvankaunis poptähti tuhosi kasvonsa traagisesti – kaunottaresta hirviö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna tapauksesta, jossa kuvankaunis eteläkorealainen poptähti Hang Mioku tuhosi kasvonsa kauneusleikkauksilla. Tapausta pidetään yhä yhtenä maailman traagisimmista tapauksista alalla. 49-vuotias kaunotar kävi ensimmäisessä leikkauksessaan jo 20 vuotta sitten ja jäi kerrasta koukkuun.

Myöhemmin hän joutui muuttamaan Japaniin, koska korealaiset lääkärit eivät enää suostuneet leikkelemään häntä. Lääkäreiden mukaan kyseessä oli vain psyykkinen ongelma. Mioku jatkoi leikkauksia toisaalla, eivätkä lopulta edes hänen vanhempansa tunnistaneet laulajaa. Ratkaisevin virhe tapahtui, kun naisella ei ollut enää varaa uusiin leikkauksiin.

Silloin lääkäri antoi neitokaiselle ohjeet omatoimisiin operaatioihin. Epätoivoinen laulaja meni ruiskuttamaan kasvoihinsa ruokaöljyä, jonka seurauksena kasvot menivät täysin pilalle. Tapaus on nyt ajankohtainen, koska Hang Mioku kerää parhaillaan rahaa leikkaukseen, jolla yritetään korjata hänen kasvonsa entiselleen, PowerBuzz uutisoi.