Michelle Hunziker vesijetteili Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Hunziker on tullut viime kuukausina tutuksi monille sellaisillekin, jotka eivät ole aiemmin hänestä mitään kuulleet. Näyttävä neitokainen on nimittäin onnistunut päätymään ennätysmäisen usein paparazzikuviin ja amerikkalaislehtien sivuille.

Ympäri maailmaa viime aikoina miehensä kanssa rantakohteissa reissannut kaunotar on tällä kertaa ehtinyt julkkistähtien vakiokohteeseen Miami Beachille, joss hän nautiskeli vauhdikkaasta iltapäivästä auringonpalvonnan ja vesijettiajelun merkeissä. Mukana menossa oli myös miesystävä Tomaso Trussardi.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.