Nainen kuvasi itseään päivittäin 5,5 vuoden ajan – tuloksesta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa ovat viime aikoina yleistyneet videot, joilla ihmiset ottavat itsestään tai läheisistään valokuvia, ja tekevät otoksista kollaasimaisia videopäiväkirjoja. Äskettäin eräs mies kuvasi tyttärensä kasvun syntymästä 12-vuotiaaksi asti.

Nyt eräs nainen on ottanut itsestään kuvia joka päivä viiden ja puolen vuoden ajan. Verkkovideolla nähdään naisen muuttunut ulkonäkö useiden vuosien ajalta. Video havainnollistaa, kuinka paljon yhden ihmisen hius- ja vaatetyyli voi muuttua ajan kuluessa.

Nuori nainen nähdään videolla niin lyhyiden kuin pitkienkin hiusten kanssa. Hänen meikkinsä voimakkuus ja vaatteidensa väri antavat vaikutelmaa siitä, miten helposti omaa tyyliä voi muokata. Kuvat on otettu vuosien 2006 ja 2012 välillä.