Adele nolasi itsensä – luuli poplegendaa pilasoittajaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele joutui taannoin ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan olevan hänen mielestään “hieman liian lihava”. Nyt 24-vuotias Adele on kertonut eräästä hänelle sattuneesta nolosta kömmähdyksestä.

Poptähti sai taannoisen Grammy-musiikkitapahtuman alla erään hätkähdyttävän puhelun, jonka soittaja väitti olevansa Elton John. Adele luuli saaneensa pilapuhelun, ja kieltäytyikin puhumasta oikean Elton Johnin kanssa.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, kuka oli puhelimessa. Hän alkoi vain suoraan juttelemaan minulle. Annoin puhelimen ystävälleni, koska en uskonut kyseistä henkilöä Eltoniksi, kertoo Adele Female First -sivustolle.

Tähti kertoo olevansa vieläkin nolostunut tilanteesta. Hän paljasti kuitenkin ymmärtäneensä tuolloin oman kuuluisuutensa tason. Adelen viime vuodet ovatkin olleet voittoisat, kun monet poptaivaan tähdet Madonnasta alkaen ovat kertoneet ihailevansa nuoren kultakurkun lauluääntä ja tyyliä.

Soultähti Adele teki helmikuussa näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain.