Alastomalle nukkuneelle naiselle karmaiseva herätys: ”Älä soita poliiseja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Marylandissa on sattunut erikoinen auto-onnettomuus, joka järkytti erästä alasti nukkumassa ollutta naista. Riverdalessa asuva Michelle Sawah oli nukkumassa eevanpuvussa, kun yhtäkkiä hän lensi sängystään kovan rytinän saattelemana.

Silmänsä avattuaan alaston nainen huomasi päänsä yläpuolella auton renkaat. Nainen tajusi pian, että mies oli ajanut auton hänen makuuhuoneeseensa seinän läpi. Michelle Sawah herätti viereisessä makuuhuoneessa nukkuneen Prince-nimisen poikansa ja juoksi sen jälkeen alastomana kadulle.

Kuin keskelle painajaista herännyt nainen kertoi poliiseille, että makuuhuoneeseen ajanut mies oli pyytänyt, ettei paikalle hälytettäisi poliiseja. Mies karkasikin heti paikalta, kun perheenäiti soitti hätänumeroon. Nainen loukkasi rytäkässä muun muuassa päänsä, niskansa ja selkänsä.

Poliiseja kotinsa pihamaalla odottanut alaston nainen sai naapureilta vaatteita ylleen. Kuulusteluissa selvisi, että makuuhuoneeseen Nissan Maxima -merkkisellä autolla ajanut mies oli naisen aviomies. Miestä syytetään nyt rikospaikalta pakenemisesta ja 37-vuotiasta naista väärän lausunnon antamisesta, My Fox -sivusto uutisoi.