Axl Rosen 166 000 euron timanttikäädyt varastettu Pariisissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin aikoinaan kuulunut Guns N’ Roses on nykyisin enää varjo alkuperäisestä menestysyhtyeestä, sillä ainoastaan bändin keulahahmo Axl Rose on mukana alkuperäisessä kokoonpanossa.

Nyt yhtyeen viimeisin konsertti Pariisissa päättyi huonosti, kun rokkarin timanttiset kultakäädyt varastettiin keikan päätteeksi. Rosella oli mukanaan keikkamatkalla 200.000 dollarin eli 166.000 euron arvoiset korut. Keikan jälkeen ne katosivat yksityisen illanvieton aikana.

Breaking News -sivuston mukaan laulaja oli raivoissaan tapahtuneen jälkeen. Ranskan poliisi on ottanut tapauksen tutkittavakseen. Poliisin mukaan ei ole vielä selvää, olivatko korut varkauden aikaan rokkarin kaulassa.

Indianassa varttunut Axl Rose on seurustellut lukuisten kaunottarien kuten Gina Silerin ja Erin Everlyn kanssa. Rokkari muun muuassa kirjoitti Sweet Child o Mine –kappaleen taannoiselle mallityttöystävälleen Erinille. Vuonna 1991 alkanut Rosen myrskyisä parisuhde huippumalli Stephanie Seymorin kanssa sai aikanaan rutkasti palstatilaa. Mallikaunotar muun muuassa esiintyi Guns N’ Roses –yhtyeen Don’t Cry –kappaleen musiikkivideolla. 26 vuoden ikäisenä Rosella todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.