Ciara jätti rintaliivit kotiin – eikä piilotellut sitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fantasy Ride -albumillaan taannoin mukavasti menestynyt r&b-tähti Ciara kertoi viime vuonna katuvansa vanhoja alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa.

26-vuotias näyttävä poptähti on nyt kuvattu osallistumassa That’s My Boy -elokuvan ensi-iltajuhliin The Regency Village -elokuvateatterissa Kalifornian Westwoodissa. Hänellä oli yllään valkoinen avonainen paita, jonka alle poppari ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä.

Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar vieraili sittemmin Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä ja tänä vuonna Ciara on ajankohtainen One Woman Army -albuminsa merkeissä.