Ex-lapsitähti pidätettiin rattijuopumuksesta – vaatii presidentiltä potkuja poliisille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Entinen lapsitähti joutui aiemmin tänä vuonna poliisien pidätetyksi, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta.

Nyt 26-vuotiaan Amanda Bynesin uutisoitiin saaneen syytteen rattijuopumuksesta. Näyttelijätär ei ollut mielissään poliisien päätöksestä, sillä tähden mukaan hän on syytön. Amanda Bynes lähetti syytteen langettamisen jälkeen viestin Yhdysvaltojen presidentille Barack Obamalle ja pyysi häntä erottamaan poliisin, joka pidätti hänet huhtikuussa rattijuopumuksesta epäiltynä.

– Hei Barack Obama… En juo alkoholia. Ole kiltti ja anna potkut poliisille, joka pidätti minut. En myöskään aja ihmisten yli ja lähde sen jälkeen karkuun. Loppu, Amanda Bynes kirjoitti Twitter-blogissaan.

Jos tähti todetaan syylliseksi, hän voi joutua vankilaan 48 tunniksi. Neitokainen joutuisi myös kolmeksi vuodeksi ehdonalaiseen sekä käymään vieroitushoidoissa yhdeksän kuukauden ajan. Lisäksi Amanda Bynesin ajokortti hyllytettäisiin vuodeksi.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.