Grace Jones yllätti – hulavanne pyöri lanteilla koko keikan ajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jamaikalais-yhdysvaltalainen laulajatar Grace Jones tunnetaan myös näyttelijänä ja mallina. Useita menestysalbumeita tehnyttä artistia pidetään inspiraationa monilla nykytähdille, kuten Lady Gagalle ja Rihannalle.

Nyt 64-vuotias diiva on ihastuttanut omintakeisella lavaesiintymisellään. Jones esiintyi Britannian kuningattaren Elisabetin 60-vuotisen valtakauden kunniaksi järjestetyssä konsertissa, ja tarjosi yleisölle hauskaa katsottavaa. Keikalta taltioidulla videolla nähdään, miten laulajatar pyörittää hulavannetta lanteillaan koko Slave To The Rhythm -kappaleen ajan.

Jones tunnetaan muun muassa taitelija Andy Warholin muusana. Hänet on nähty elokuvissa Conan Tuhoaja, 007 ja kuoleman katse ja Boomerang. Naista on epäilty vuosia biseksuaaliksi, mutta poptähti ei ole itse vahvistanut tai kieltänyt huhua. Nainen seurustelee tällä hetkellä musiikkituottaja Ivor Guestin kanssa.