Kelly Clarkson: ”Vihasin musiikkibisnestä Idol-voiton jälkeen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähden rakkauselämää on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan.

Nyt 30-vuotias Kelly Clarkson on tehnyt yllätyspaljastuksen American Idol -voittonsa jälkeisestä ajasta. Laulajatähden mukaan hän vihasi elämäänsä voiton jälkeisinä vuosina, sillä ohjelman pomot eivät olleet kiinnostuneita hänen hyvinvoinnistaan. Johtajat halusivat vain menestyä Clarksonin kustannuksella.

– Aion olla totaalisen rehellinen. Kukaan ei huolehtinut minusta, kun voitin kilpailun. He vain halusivat ohjelman menestyvän ja se oli kauheaa. Vihasin neljää ensimmäistä vuottani musiikkibisneksessä ja olen harkinnut lopettamista lukuisia kertoja, Kelly Clarkson paljasti Rebook-lehdelle.

Popparin on väitetty olevan lesbo jo vuosien ajan, mutta hän kumosi lesboepäilyt aiemmin tänä vuonna. Kelly Clarkson nimittäin kertoi seurustelevansa managerinsa pojan, Brandon Blackstockin, kanssa. Laulajatähti kertoi äskettäin laihtuneensa 13 kiloa, koska seurustelu inspiroi häntä muuttamaan elämäntapojaan.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, mikä johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti piti pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.