Sheryl Crow unohteli laulujen sanoja – aivoista löytyi järkyttävä yllätys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt laulajatähti Sheryl Crow keikkui 1990-luvun puolivälissä listojen kärkisijoilla All I Wanna Do -hittikappaleellaan. Yli 35 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt poppari ei ole viime vuosina juuri viihdelehtien otsikoissa viihtynyt, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä.

Nyt 50-vuotias Sheryl Crow on järkyttänyt fanejaan paljastamalla, että hän kärsii aivokasvaimesta. Laulajatähden mukaan hän kävi äskettäin aivokuvauksissa, koska hän oli huolissaan muistikatkoksistaan. Lääkärikäynnin jälkeen selvisi, että hänellä on aivokalvon kasvain eli meningeooma.

– Olin huolissani muistini toiminnasta, joten menin aivokuvauksiin. Sain tietää, että aivoissani on hyvälaatuinen kasvain. Tiesin, että jokin oli vialla. En ole juurikaan puhunut tästä, Sheryl Crow kertoi Las Vegas Review-Journal -sivuston kolumnistille Doug Elfmanille.

Sheryl Crow nousi otsikoihin helmikuussa, kun hän unohti yhden suosituimman kappaleensa sanat kesken esityksen. Floridassa konsertoinut laulajatähti vitsaili tuolloin yleisölleen, että hänen aivonsa eivät enää toimi, koska hän on jo 50-vuotias. Popparin edustajan mukaan Crow’lla ei ole muita oireita ja hän on muuten terve ja kunnossa.

Sheryl Crow’n uran huippu koettiin vuonna 1994, kun All I Wanna Do nousi listaykköseksi ympäri maailmaa. Toinen ykköshitti The First Cut Is The Deepest tuli vielä vuonna 2003. Viime vuosina Sherylin elämään on mahtunut draamaa muun muassa rintasyövän ja avioeron takia. Vuonna 2003 kihlautunut pari erosi yli kahden vuoden yhteiselon jälkeen. Hänen rintasyöpänsä leikattiin pian eron jälkeen. Popparin vuonna 2008 julkaisema Detours-albumi nousi Yhdysvaltojen albumilistan kakkoseksi ja menestyi kiitettävästi.