The Catalina -sarjan kaunottaret kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjoissa on ollut viimeisen parin vuoden aikana trendinä seurata jotain pientä ihmisryhmää ja heidän arkipäiväänsä jossain tietyssä kimppakämpässä ja sen ympärillä. 90-luvulla MTV-kanavalla nähdyn Real World -legendan teemaa ovat jatkaneet muun muassa The Jersey Shore ja uusi The Catalina.

Uuden amerikkalaisen realitysarjan tähdet ovat jo ehtineet aiheuttaa kovastikin otsioita, sillä he ovat tuskin ehtineet pukeutia bikinikuvaustensa välillä. Nyt Karina Derizans ja Vicky Serra ovat nauttineet auringosta Miami Beachilla, kun paparazzi yllätti heidät kesken auringonpalvonnan. Neitokaiset olivat yläosattomissa, mutta kuvaajan havaittuaan pukivat pian bikinit ylleen.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa keskiviikkona.