Äiti suihkurusketti kaksivuotiasta lapsimissiä joka kuukausi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa missikilpailut ovat vuosi vuodelta menettäneet merkitystään. Toisin on maailmalla, jossa kaunottarien rinnalla kilpailevat myös lapsimissit. Nyt eräs amerikkalainen perheenäiti haluaa kannustaa 2-vuotiasta tytärtään misseyteen, ja käyttää siinä kyseenalaisia keinoja.

Savanna Jackson -niminen lapsimissi käy joka kuukausi suihkurusketuksessa. Äiti Lauren Jackson käyttää kuukaudessa 3.000 puntaa eli yli 3.800 euroa lapsensa kauneudenhoitoon. Savanna osallistui ensimmäistä kertaa missikisoihin 10 kuukauden ikäisenä.

Äiti päätti sijoittaa rahallisesti kaksivuotiaan lapsen rusketukseen, jotta muut kilpailijat eivät saisi etumatkaa ulkonäöllään. Lapsimissien yleinen kohtelu on herättänyt aiemmin julkista paheksuntaa, ja Savannan äiti kokeekin tarvetta puolustella valintaansa.

– Haluan hänelle parhaan mahdollisuuden voittaa. Savanna rakastaa rusketustaan. Kaikki kilpailijat käyttävät rusketusta, kertoo Lauren Jackson Daily Mail -sivustolle.

Jacksonin mukaan rusketus on lapselle täysin vaaratonta. Nainen kävi omien sanojensa mukaan varmistamassa asian lääkärin vastaanotolla. Äiti kustantaa lapselle kilpailuja varten myös ammattilaismeikkaajan ja mallivalmentajan. Jackson ei kuitenkaan suunnittele tällä hetkellä lapselle kauneusleikkauksia tai botox-hoitoja.